Autókereső

Amennyiben nem találta meg kínálatunkban a megvásárolni kívánt gépkocsit, kérem adja meg az elérhetőségét és a jármű legfontosabb paramétereit.
Ha beérkezik hozzánk olyan gépkocsi, amit keres, elsőként tudjuk megmutatni Önnek!
Szolgáltatásaink közt szerepel a gépkocsik megrendelésre történő beszerzése. Minden esetben a rögzített feltételek alapján, a típus minden irányú ismeretével és több éves szakértelmünkkel beszerezzük az Ön számára legjobb gépkocsit. Ezalatt értjük azt, hogy mind állapotában, felszereltségben és egyik legfontosabb tényezőként az árban legjobb ajánlatot tesszük Önnek.
Célunknak tűztük ki, hogy használt autóink minőségükben és az árakban a vevő érdekeit képviseljék. Az autó beszerzésénél ezt a célunkat még hatékonyabban tudjuk érvényesíteni, hiszen konkrét autó keresésénél valóban csak a többi tényezőt kell figyelmünk előtt tartani.

Tiszteljen meg bennünket bizalmával és az alábbi mezőket kitöltve adja meg jármű igényét. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, beérkezés után regisztráljuk az autó igényt, felvesszük Önnel a kapcsolatot és a részleteket egyeztetjük.

Gyártmány *

Típus *

Maximális futott km

Üzemanyag
 Benzin Benzin / Gáz Diesel Hybrid

Maximális hengerűrtartalom

Minimális teljesítmény

Sebességváltó
 Manuális Autómata Robotizált

Ajtók száma

Felépítés
 Limuzin Ötajtós Háromajtós Coupé Cabrio Egyterű Crossover SUV Terepjáró Motorkerékpár

Szervízkönyv
 Van Nincs

Egyéb elvárások

Név *

E-mail *

Telefonszám *

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező. Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk tovább és kizárólag az Ön autójának megkereséséhez használjuk fel.